Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Paní autorko, počkejme si. Odhaduji, že Davida Ratha čeká osud pana Kušniertze, který zlobil na Severozápadě. Za mřížemi už ho nebavilo dělat vola těm, se kterými to táhl a kteří se na něj vykašlali. Porušil zákon omerty a začal s policií spolupracovat. Ta lavina, kterou spustil je momentálně aktuální, ale vypadá to, že sahá až do oblasti dříve nedotknutelných.

Pana Ratha se musím trochu zastat, protože si myslím, že musel pustit chlup i do stranické pokladny. Zatím je ČSSD u kormidla a svého šikovného sponzora musí držet nad hladinou, protože když se začne topit, stáhne je s sebou.

Systém vyvádění státních peněz je známý a dnes už provařený. Má ale svojí achilovku. Skládá se z více článků a když jeden praskne, (pí. Salačová) začne se to sypat - počkejme si.

0 0
možnosti

No, našim soudům se snad už nedá ani divit. Když nejsou schopny za dva roky!vyřešit, zda je házení vajíček na prezidenta přestupek či trestný čin, tak co si o tom myslet? Jak tedy můžou správně postupovat v případě Rath, který je mnohem složitější?

A s tím Breivikem jsem se divila úplně stejně jako Vy. Mám na to stejný názorR^

2 0
možnosti
Foto

̈nejste sama kdo nechápeR^

4 0
možnosti
ZZ

promiňte, ale tvrdit o někom že kradl, když není pravomocně odsouzen, to zase nechápu já. Při stavu našeho soudnictví bych si to nedovolil tvrdit ani, kdyby odsouzen pravomocně byl.

2 3
možnosti
PS

P60e22t38r 73S10k77á82l65a

11. 1. 2017 15:02

Naprostý souhlas, tohle se opravdu chápat nedá. Divná doba.

2 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik