Diskuse

Tristní EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J14a14n 74B71u90r40d66a

6. 4. 2017 22:24

Zrušení hraničních kontrol se těžko ukázalo jako naprostý omyl a nesmysl; to, že si momentálně EU neví rady s migrační vlnou rozhodně neneguje výhody, které Evropanům přináší; také to jde proti požadavku na podporu vzájemného obchodu. Za druhé, pokud je problémem, že evropské obyvatelstvo je stále zarámovano pouze v národních státech a EU tedy postrádá "evropský národ", je obnovení hraničních kontrol skvělým prostředkem jak zajistit, aby ten národ ani nikdy nevznikl.

Namítat proti spojené Evropě ztrátu humanismu v situaci, kdy za lidskoprávní věci bojuje především ESLP v rámci Rady Evropy a i EU samotná má na svědomí dost podobné legislativy, je poněkud podivné.

1 2
možnosti
PK

EU je kolos, asi dost hliněný, ale smiřte se s tím, že jediná cesta je ho měnit. Nezrušíte ho. I když Francie bude mít nového šéfa Macrona a Německo staronovou Angelu, Nizozemsko Rutteho atd. A i u nás je mraky lidí pro EU, nejen europoslanci a Jourová.

0 2
možnosti
DD

Mraky lidí pro EU = mrakům lidí je EU šuma-fuk, pod EU si představují pohyb po Evropě s občankou a možnost si objednat / vyvézt z ČR z/do Evropy cokoliv bez komplikací. Tady začíná a končí podpora lidí EU.

Pokud máte pravdu Vy pane Kuchto, tak ty mraky lidí ví, proč má být okurka rovná, jak zahnutý banán, proč je omezen sací výkon vysavačů.... atd. Zeptejte se ve svém okolí a zjistíte, že tohle berou jako nutné zlo toho, aby měli to, co jsem psal úvodem.

1 0
možnosti
JS

Je to bludny kruh. Reseni je pouze cesta ven z EU. Politici to neudelaji, protoze jsou zbabeli a na EU existencne zavisl.. Lide nevyjdou do ulic, aby tyto politiky odstranili, protoze jsou priliz lhostejni a ZATIM se jim dari relativne dobre.

5 0
možnosti

Vyjít do ulic by stejně nic nevyřešilo. Dokud lidé nepochopí, že je nutno se osobně angažovat v politice, tak není žádná naděje na záchranu civilizace.

1 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik