Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorko, co je na tom noblesního nazvat E. Beneše válečným zločincem?

1 0
možnosti

Ano, velmi správně pravičáci NEMAJÍ koho volit!. Rétorika ODS a TOP 09 se smrskla do antibabišismu, pokryteckého populismu a falešného sociálního inženýrství. Ano, rétorika pravicová, ale konání zcela levicové, zcela ztratili tah na občanskou svobodu a přirozené vztahy bez levičáckého sledování.

A tak z klasických stran jsou to jedině lidovci a STAN, kteří usilují o pravicové myšlení v rozvoji osobnosti, občanské svobodě a přirozených vztazích. Jenže jejich konzervativně pravicové smýšlení se opírá o židovsko-křesťanskou tradici, kterou většina národa potřísněna komunistickou, levičáckou ideologií zcela odmítá.

A pak je tu Babišovo ANO, zatím autoritářská strana, které většina národa stále důvěřuje a bude ji volit. A co zdůrazňují? Nutnost rozvoje osobnosti, samostatnost a odpovědnost občana a nespoléhání se na stát. To je obrodná filosofie dnes nanejvýš potřebná. a lidé to vědí!

:-)

1 0
možnosti

Přes čtvrtstoletí nám politici pravice říkají: "Když nás nenecháte dál krást, přijde levice a zvýší vám daně."

A politici levice zase: "Když nás nenecháte dál krást, přijde pravice a zbaví vás vymožeností sociálního státu."

Zjistili jsme že je to jedno, zda vládne pravice nebo levice, zase se nám zvýší daně a zase přijdeme o část sociálních vymožeností.

A tak není pokles počtu voličů pravice doprovázen nárůstem počtu voličů levice.

Roste jen počet těch, kteří jsou prostě naštvaní.

A ti nevolí vůbec.

Nebo volí protestně - třeba KSČM nebo Babiše.

0 0
možnosti
Foto

toho, kdo slibuje nejméně;-D

1 0
možnosti
Foto

Jedině sociální demokraty, protože ti jsou na tom nejhůře. Vždy pro zachování rovnováhy moci je třeba podpořit ty nejslabší. Samozřejmě, aby to mělo smysl, pětiprocentní klausule.

0 1
možnosti

Jsem středopravicový volič, tam mne vyprofiloval život. Střed jako rozum a neodmítání solidarity - vpravo pak, jako výraz odpovědnosti a s tou začít od sebe sama, ŽL ... Nevidím pak přímou spojitost mezi atraktivitou lídra, kterékoliv strany, (jistěže vhodnou) - podstatu spatřuji v programu. Ten pak neberu jako sobě přídělový - naopak, aby mi vadil co nejméně ! V kontextu, pak asi ODS. Stále mi totiž vychází, že na Vaši otázku je docela jednoduchá odpověď - Nejlepší odborář, nejlepší strana = Člověk samotný. Volte v tomto smyslu sebe sama ! ... Psát by se dalo donekonečna - 28 let jsou vlády koaliční, nikdo nemá 51%, pak pořád dokola - Já chtěl - on mi bránil - volte mne opět už to vykonám lépe ... :-)

0 1
možnosti

Bohužel, pravicová rétorika mi nestačí, pokud chybí pravicové konání, spoléhání se občana na sebe, nespoléhání se na stát, tak jak je to u ODS a TOP 09, pak je mi to málo.

Proto jako konzervativní pravičák budu asi volit koalici KDU-ČSL + STAN. Nebo ANO?

1 0
možnosti
Foto

J15a44n 23A26n75d20r34l29e

27. 6. 2017 0:57

Dobře jste to popsala, ale ono ani na levici nejsou volici-si myslim- nijak vysmati. Bida, kam se podivas. Pritom to tady byvalo jiné, ac to byli sibri prolhani a s korupoci propojeni(Klaus, Zeman, Lux, Kalvoda a třeba i Sladek), tak měli charisma, umeli rici v několika vetach co chteji a ty strany i volby byly o necem, o tematech, ale ony vůbec ty devadesátky byly divoke a politicky nekorektni a tak ja taky vazne nevim, komu to tam hodit, byt jsem v nekterem ze svých minulych blogu jasne napsal, co po strane , které dam hlas chci, zadna se neozvala, asi o ten muj jeden nestoji... no nic, necham si ho napriste... :-P

pro vas R^

0 1
možnosti

Jo, možná je to bída na celé té naší politické scéně našich klasických stran. Proto budete volit Babišovo ANO?

Proč osočujete zemřelého lidovce Luxe z korupce? O ničem takovém nevím! Mluvme pokud možno pravdu!

1 0
možnosti

Lehké to není pro jakkoliv zaměřené voliče.

Koho by mohly nadchnout:

Programy postavené na nadávání na komunisty a jejich zločiny před třiceti a více lety (některé nafouknuté a vymyšlené, zvláště ve srovnání se zločiny německých nacistů), podlézání sudeťákům, nadávání na Babiše, nadávání Zemanovi, velkovýrobě ubohých prezidentských protikandidátů, volání po válce s Ruskem, podpoře potrhlých multikulturních protinárodních programů EU a politických neziskovek. K tomu skříně nacpané korupčními kostlivci, podpora úchylností, to vše s nereálnými sliby nižších daní, vysokých platů a prázdné kecy o svobodě a demokracii a lidských právech ve stylu Václava Havla. Sliby zvyšování platů a důchodů, když po celé čtyři roky si na to, kupodivu, nenašli čas.

To je tedy nabídka jak z nejlevnějšího sekáče...

1 1
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik