Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Viděla bych to asi tak... je to jako u nás s televizí Nova. Dostane se k nám hlavně vždycky něco, co už tam média nafouknou a my máme pocit, že to je jedna velká hrůza. Radostné věci jako snítka šafránu. Kdo z dalších by se na to nechytil, když je ,,jev,, v kurzu omílání a tak to pak jede na běžícím pásu. Já tam nikdy bohužel nebyla a nedělám si iluze, že kdybych čtrnáct dnů byla, že můžu povšechně soudit. Nelze. alkohol v sáčku ... tot normální dávno, nic nového pod sluncem. ne že bych žila v rauši a obdivu, řekne-li se Amerika, ale v soudech bych brzdila. A jak říkám...mí jsou hlavně ti doma a vzorem spíš můj soused a kamarádka, maminka...svým způsobem si děláme dost sami... očekáváním, vzhlížením... komentováním a prožíváním cizích marginálií...Prožívejme hlavně sebe a radujme se, když je něco ve světě fajn.

0 0
možnosti
Foto

Jo, jo, jak praví písnička: Byl jsi Jimmy Američan, a to něco znamená... Kde ty časy jsou.

1 0
možnosti
Foto

Tento článek je velice povrchní a vychází z naivního pohledu na USA, který kdysi v Československu vládl, ale poté co se i Češi dostali k šanci vidět na vlastní oči o čem dosud jen snili, dostal tento pohled trhliny. To o čem autorka píše je, kromě těch soch věc stará celá desetiletí. A hlavně nemá žádnou celostátní oporu v zákonech. Neexistuje plošný zákaz kouření. Prostě se nekouří automaticky v restauracích, veřejných budovách a nádražích. Proč by taky mělo. Puby a hospody většinou mají prostory i venku, takže kuřáci mohou volně jít užívat rauchu tam. Zákaz alkoholu neplatí celostátně ale obecně platí, že na veřejnosti se prostě nechlastá. A ta nahota dětí? To je trochu jinak. Kdo zde žije nebo byl déle než týden, setkal se v obchodních centrech s tably, kde jsou fotografie zmizelých dětí. Zneužívání je na velké úrovni a tak se v některých částech snaží eliminovat hrozbu třeba i tím, že dvouletá dívenka musí mít plavky zakrývající jak horní tak i dolní část těla. Není to opět ale zákon ale každý stát každá county má své předpisy.

3 2
možnosti
Foto

A kdo jim za to může? Mají svobodu demokracii silní jsou i ekonomicky...

a k tomu závěru, proč vzhlížet k Rusku? co zkusit být sami sebou?

3 0
možnosti
DB

a opět to zastaralé černobíle vidění světa.....buďto USA nebo Rusko......to bylo od konce druhé světové.............

ale nyní máme jedinečnou šanci...VZHLÍŽET SAMI K SOBĚ....EVROPANÉ K EVROPANŮM..............MY JSME TAHOUN SVĚTA..jen potřebujeme jinou organizovanost ..POTŘEBUJEME FEDERACI..........POTŘEBUJEME SPOJENÉ STÁTY EVROPSKÉ

to je nové vidění....ne bipolární ale Evropské.......tedy jen pro ty, kdo jsou Evropané..ti ostatní skutečně mohou odejít do USA anebo Ruska.......

3 2
možnosti
JL

8 let doktriny na jakou poukazujete, prinasi dnes ovoce. Vsak volby 2016 byla ukazkou, ze dobre jadro americkeho obyvatelstva jeste nevymrelo. Ty slozky v pozadi (Soros) nebudou mit stale navrch. Jen to bahno z Washingtonu D.C. musi zmizet.

5 1
možnosti
Foto

Stát USA přerostl v Impérium, kde vládnoucí kasta má tařka neomezenou moc dělat si co chce. K tomu je nutné držet poddané v neustálém strachu.

1 1
možnosti
JL

Pane Ksire, Take jste byl politicky "politruk" v minulem obdobi? Vase pripominka ty politruky jeste prekonava.

1 0
možnosti
PD

Sledujete-li současné jevy v USA, vidíte budoucnost Evropy za 20 let, jakkoli se Vám to nemusí líbit, ostatně i v USA je skupina obyvatel, kterým se tento vývoj nelíbí - starší bílí Američané. Mladí lidé už s tím nemají problém - ten problém je v nás - Vás - chce to více empatie a tolerance a půjde to. Mír s Vámi.

5 0
možnosti
JR

J62a27r17a 81R19a50n13k

18. 12. 2017 20:28

Je to jinak, musela byste zde zit, je mi jasne, ze z takoveho materialu by suvrazetky a pozdeji v CR nenavidene slovo feministky nevybojovaly pravo na studie, volby a dalsi do te doby zakazane.....skoda.

Nebo Vam vadi, ze si Donald asi pujde sednout?

0 15
možnosti
Foto

Proc by si sel sednour???

6 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik