Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorko, píšete, že naše krásná česká země ne. V belgii neměli vládu rok a půl. V holandsku 7 měsíců. Také jste tyto státy kritizovala za jejich dlouhé bezvládí?

0 0
možnosti
Foto

Babiše udal anonym a to je udání bez jména udavače. Tudíž se jen těžko dozvíte, kdo to asi mohl způsobit. Dá se věřit, že to bude někdo, komu to mělo prospět. Vzhledem k počtu politických lumpů v Česku, je řada kandidátů na titul udavač roku strašně dlouhá.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že hodně přeháníte.

1 0
možnosti

Myslím, že jen malinko a jen v jednom - Babišova vláda je částečně onou "úřednickou" vládou Zemanovou. Zejména, pokud by ji nakonec opustil pan Pelikán, možná ještě pan Stropnický.

Ale Premiér Čuba z domova je nádherná myšlenka :-). Už téměř máme prezidenta z domova ... Jestlipak by pan Čuba používal také vhodného mluvčího?

0 0
možnosti

O tom, kdo podal to trestní oznámení nevíme proto, že ho podal anonym. To je potom těžké.

1 0
možnosti

Jistě. Podstatná část významných trestných činů je šetřena na anonymní udání. Jenže prošetřování udání ještě není zahájení tresního stíhání.

To je zahájeno až na základě shromáždění poznatků (vyšetřovatelem), které vedou k důvodnému podezření, že byl spáchán trestný čin.

Zjednodušeně: Pan Babiš není stíhán na základě udání (podepsaného či anonymního), ale na základě šetření policejního orgánu, konaného pod dohledem státního zástupce.

1 0
možnosti

Mně to připadá, že to jde dobře. Daně se nezvyšují, možná se některé i sníží, zákonů se moc nepřijímá, což je taky dobře, důchody se mají zvyšovat ... když to bude takhle pokračovat, já tu vládu bez důvěry přežiju. Rozhodně lépe, než vládu s důvěrou s Kalouskem v roli ministra financí.

4 5
možnosti

Videte pane Chlumsky. Prave jste se svym prispevkem zaradil do siku tech idiotu, kteri za "zvanec" prodaji i svou matku. (dnes vice nez za koblihy). Ale vyhral jste. Nezapomel jste si vzpomenou na pana Kalouska. To se pocita nejvice.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS