Diskuse

Vláda dnes

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je cesta z toho marasmu ven!

Vzdělávat lidi koílem sebe a doufat, že Češi nejsou hlupáci a že hybridní válku proruských serverů prohlédnou a budou volit jen kvalitní politiky! :-)

1 0
možnosti
SN

:-).......Jestli považujete Nečasovu vládu, kterou ovládala "carevna" přes, jak bych to jenom napsal, nejoblíbenější část ženského těla, tak to jste vedle.

Dobře že skončila. Že dělal Šlachta svou práci dobře, bylo vidět na Chovancově "reorganizaci" policie. Ohrozil nejen ODS, ale i soc. dem když začal řešit kauzu Vidkun a Beretta, která sahala do špiček ČSSD! !!!!!!

2 0
možnosti

Jo, jo, policii si opět politici ochočili!

1 0
možnosti
JF

Myslím že tím začátkem s Nečasem a jeho metresou jste ladně přeskočila ten prvopočátek. A to Topolánkovo vládnutí s jeho pravou rukou Dalíkem za stamilóny.

3 0
možnosti
Foto

Pěkně jste podtrhla a sečetla. Nelze dodat ani to Ň . Nesdílím ale Váš pesimismus - ppMZ podle toho , jak se chová a vypadá , už snad dlouho ve funkci nevydrží a vrátí se objímat stromy. Doufám , že nebude třeba vytvářet speciální zákon , jako se to stalo v případě senilního prezidenta Ludvíka Svobody.

ANO taky dlouho nebude vládnout , ti chytřejší už prozřeli a opouštějí Titanic. Shrnuji : přes dnes tristní stav mírný optimismus.

4 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik