Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorko, Švédsko je mnohem levicovější než náš stát a vy už jen obědy zdarma srovnáváte hned s komunismem.

0 0
možnosti

Myslím, že děláte závěry, které nejsou ničím podloženy.

Kdo ví, kdyby se váš soudruh ředitel dožil dnešních dnů, třeba by chodil každou neděli do kostela a tam se setkával s kamarády, se kterými chodil v mládí každou středu na schůzi.

Takových znám spoustu.

0 0
možnosti

Bohužel, karmu mám jen jednu.

0 0
možnosti

R^

Dík za vynikající shrnutí!

Je to obdivuhodné, jak většina lidí u nás věří ve falešné, iluzivní představy o státě a jeho fungování, jak většina nevědomky propaguje u nás komunismus!

Máme komunistické zdravotnictví se všemi jeho důsledky včetně rozkrádání peněz. Protože chceme zdravotnictví zadarmo, budeme muset přijmout jeho důsledky, kterými jsou postupná ztráta kvality a dostupnosti cestou nereálného, virtuálního zdravotnictví, které již dnes se stává realitou!

Tak nám tu opět vládnou komunisti a radikální sociální demokraté pod záštitou Andreje Babiše a jeho ANO. A tak se blížíme komunismu. A my to ochotně přijímáme, jako naši otcové! Doprava za půldarma, vybrané skupiny za půldarma, zdravotní péče prakticky zadarmo, vytváříme virtuální, nereálnou společnost a důsledky toho nedohlédáme! Ale to vše není zadarmo! To je z peněz těch, kteří ještě nerezignovali a chtějí pracovat! Dohlédneme budoucnost v takovéto společnosti?

:-)

0 0
možnosti

D76a56v58i38d 71H68o26r75á27k

31. 1. 2019 13:17

Už aby bylo konečně zavedeno EET aj pro ty dochtóry, a potem uvidíme.

0 0
možnosti

Mate pravdu. Neoprávněně jim opět nárostl hřebinek a chovají se jako v osmdesátých.

1 0
možnosti

To jsou úplně jiní soudruzi. Ti soudruzi z osmdesátých let teď tráví všední dny v čekárně u doktorů a sváteční dny na bohoslužbách.

0 0
možnosti

U nás byl jeden také takový - nejkovanější z kovaných, co při slově socialismus slzel.

V polovině 80. let se ale přišlo na to, že si spletl příchod komunismu, když nábytek koupený do školy si nechal odvézt domů a svůj starý dal do školy, když uhlí pro školu putovalo do jeho sklepa, nebo když školní hudební nástroje a další školní majetek našla policie u něj doma.

Faktem ale je, že soudruh nesoudruh, sedět šel.

1 0
možnosti
Foto

Karma. Pamatuji si. Je třeba ale dodat, že byli i učitelé jiného profilu, kteří tu ideologii přinejmenším ignorovali.

2 0
možnosti

Byli jsme na stejné škole ? Já měl taky takovou komunistickou kreaturu za ředitele.

"Občanská" výchova byl jeho koníček a vštěpoval jen nenávist na západ. A takové máme zase na vysokých politických funkcích .

1 0
možnosti

Paní blogerka se prezentuje jako bojovnice proti "komunismu". V tomto souhlas. I když nevíme jak bude organizována robotická společnost za sto, dvěstě let, tak v dnešní etapě lidstva je to utopie. Stejně tak ale nefunguje "čistý" kapitalismus bez přerozdělování, státních zásahů. Oni kapitalisté také nejsou "boží" beránci. Mimochodem výrazné slevy na dopravu důchodcům poskytuje i Bavorsko, náš vzor.

0 0
možnosti

A že byli "kovaní" ředitelé škol, v tom také souhlas. Na dva si dobře pamatuji. Jeden byl ze staré školy kolem r.1960. Jeho přesvědčení vycházelo z chudých poměrů ve kterých vyrůstal. Řekl bych, že byl svým způsobem poctivý a méně nebezpečný než ten druhý.Tam to byl zjevně "výtah k moci".

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik