Diskuse

Motivace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K59a33r62e56l 10C85a22c76h

10. 6. 2019 23:17

Jakou asi mají motivaci ti 3 hoši, co jim naskakují prachy na transparentní účet, aby to všechno utáhli. Asi je osvítil Duch svatý. Také přemýšlím o motivacích, ale trochu v jiném kontextu než Vy. ČR je součástí uskupení, kterému se říká V4. Už to uskupení dělá vedení EU vrásky na čele, obzvláště, když se k výhradám, které má V4 vůči politice vedení EU, občas přidává i Rakousko. No a nyní sledujte. Na Slovensku zavražděn z dodnes zcela nevyjasněných důvodů novinář. Následují organizované demonstrace a pád premiéra Fica. V Rakousku zveřejněno 2 roky staré kompro na šéfa koaliční FPÖ, následuje vypovězení koaliční smlouvy a návrh na vypsání předčasných voleb. V ČR dlouhodobé ostrakizování presidenta, který dvakrát za sebou vyhrál v přímé volbě. A nyní dlouhodobá výroba nových a nových pseudoskandálů na premiéra a když to samo nestačí, tak mají najednou 3 mladíci k dispozici milionové konto k organizování nepokojů s cílem demisi premiéra - tedy pád vlády. S Maďarskem to půjde asi špatně. Maďaři za Orbánem stojí silněji, i když snahy něco organizovat už jsou také. O Polsku toho mnoho nečtu, tak nevím jaká situace tam je, ale když si to dávám do souvislostí, tak mi to připadá jako práce jednoho hybatele. Jen ještě nevím kdo přesně za tím stojí a jakou má skutečnou motivaci. Cíl se dá vyčíst z indícií. O blaho prostého lidu mu ale skutečně nejde a o demokracii už vůbec ne.

3 0
možnosti

Správně. Vše svedeme na vnějšího nepřítele.

To známe.

Nejprve to byli váleční štváči z valstrýtu a strýček Sam, kteří nám kazili první pětiletky. Jinak bychom dohnali a předehnali.

Později nepřátelé ČSSR ze Západního Německa. Ti už nám kazili jen to dohnání (předehnat jsme nechtěli, abychom neukázali nahou ...).

Následně všichni kapitalisté Evropy a ke konci i světa.

A vždycky jim napomáhali pomatenci a ztroskotanci a samozvanci. (Ti bez argumentů, s máslem na hlavě, vždy dávají nálepku.) A vždy bylo otázkou, kdo je platí a jaké mají cíle (forma dotazu je marketingově výborný tah, jak znevěrohodit cíl skutečný, deklarovaný). A ti u koryt vždy předestírali, že cíle jsou nekalé. A hlupáčci po nich všechny "argumenty" opakovali.

Nihil nove sub sole.

0 0
možnosti

Vy vlastně hodnotíte jen to co vidíte a jaké informační zdroje používáte a to je váš svět a váš pohled.Ten není schopen proniknout složitými vazbami, jež zde vznikaly dříve, jež vytvářely dřívější mocenská a politická prostředí, jak se na to dívám náš právní systém, kdo a jak využíval to co doba nabízela a nebyl to jen Babiš, ale i normální člověk ... Jaká je vlastně lidská letora ...

3 1
možnosti

Vy máte jiné, kvalitnější zdroje? Vy vidíte mnohem lépe do vazeb?

0 0
možnosti

Volby nikdo nezpochybňuje, jen jejich výsledky.

Takže budeme volit tak dlouho, dokud se těm 3 mládencům a všem, které svolají výsledky nebudou líbit? To je ovšem parodie demokracie a ne demokracie.

Usvědčený agent StB? Opravdu?

3 instituce rozhodly, že nebyl. Čtvrtá, ta slovenská, že byl. Takže se demokraticky rozhodneme jak? Že byl?

Trestně stíhaný premiér, no to je nevídaná věc. Měl by sám odstoupit.

Kolikrát byl trestně stíhaný Silvio Berlusconi? 15x, nebo to bylo 20x? A nějak to Italové jako ohrožení demokracie nebo nevídanou věc nechápali a pořád ho volili.

Asi pochopili, že trestních stíhání si opozice může vymyslet kolik chce.

Paní ministryně má prostě jen smůlu. Nic v její dosavadní kariéře sice nesvědčí o její zkorumpovanosti a strachu z mocných, dokonce se ozvala i proti vydání toho pedofilního prince domů, čímž svoji kariéru ohrozila, ale má tu smůlu, že slouží jako další hůl nebo klacek na Babiše a Zemana.

8 1
možnosti

Který institut, kromě slovenského soudu rozhodoval, zda byl agentem?

Opozice si nemůže vymyslet trestní stíhání. Trestní stíhání zahajuje vyšetřovatel usnesením, ve kterém uvede, proč existuje podezření z testného činu a popíše důkazy, o které se opírá při určení možného pachatele (podezřelého). To opavdu nedělá opozice (pokud ovšem nemáte důkazy, že má opozice nástroje, jak vyšetřovatele k něčemu donutit /a proč nemá podobné možnosti koalice/).

Hrůzou je, kolik lidí souhlasí s Vašimi nesmysly.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS