Diskuse

Demokracie

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Kde jsme dnes? Dovolte, abych byl slušný. Vládnou nám komunisti, postkomunističtí papalášové a estébáci. Tam jsme to dopracovali svým pohrdáním s pravdou a úctou k druhému člověku!

:-)

0 0
možnosti
JL

"Kam svět spěje?" Tuhle otázku si kladli všichni filosofové už hodně dávno - Řecko, Řím, Egypt, Indie atd. Sokrates, Platon, Lao ́c, přestali si ji klást křesťanští teologové, protože ti věděli, že svět spěje k Apokalypse... - Jak dnes vidíme, spějeme k tomu, co tu je - stále více domů, aut, letadel, balistických raket, internetu, likvidace původní přírody, znečištění země i moří... Jak stárnu, přikláním se k advaitě. Vyguglujte a začněte třeba, kdyby se vám chtělo, meditovat. Uklidňuje to. :-)

0 0
možnosti
Foto

Výhodou demokracie je, že když vám nikdo nevyhovuje, tak to můžete zkusit sama. S programem, který máte načrtnut v článku, to můžete zkusit. Jako Čaputová na Slovensku.

0 1
možnosti
JM

J22a89n 64M59a69r69e11k

4. 11. 2020 1:56

Paní Pospiechová, to že lidé veřejně neprozradí koho budou volit, či koho volili je každého soukromá záležitost, do které nikomu nic není. Proto jsou takové volby tajné. O žádný strach nejde, i když je toho plno v českých novinách. Žiju už 52 let na americkém kontinentě a mám v USA stovky známých a přátel, měsíce jsem pracoval pro americké firmy. (bydlím 10 km od hranic USA) Znám americký východ, západ i jih. Američan z Oklahomy je úplně jiný než ten z Kalifornie atd atd. A právě v tom, že jsou volby tajné a že si lidé nevytrubují svoje preference, v tom je demokracie.

Ale v jednom máte NAPROSTOU pravdu. Že se mezi 330 000 000 lidí nenajde slušný člověk. Ale možná, že v tom je zakopanej pes. Slušní lidé už dávno vymřeli.

Tak nestrácejte optimismus a víru v demokracii.

1 1
možnosti
RS

Kde jsme dnes? Přesně tam, kde si zasloužíme.

Nejspíš nerozumíte, a já nemám potřebu vám něco vysvětlovat.

Jen jedno moudro, co kdo zaseje, to i sklízí.

Přejí dobrou noc a prozření.

0 1
možnosti
PV

P84a93v16e22l 76V47é85b33r

4. 11. 2020 7:53

Ještě případnější moudro je: Kdo seje vítr, sklízí bouři.

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik