Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J77a84n 74P49r50a64ž53á26k

27. 10. 2017 22:36

R^Muzi sexualne obtezuji zeny, vzacneji zeny sexualne obtezuji muze. Az s tim vzajemnym obtezovanim uplne prestaneme, tak vymreme, protoze uz si nikdy nikdo nikoho nenamluvi a nikdy nikdo nikoho nesvede.

PS: samozrejme nemam na mysli skutecnou sexualni agresi.

10 1
možnosti
JZ

Vy neumite sbalit zenskou jinak nez tak, ze ji sexualne obtezujete?

2 8
možnosti
JZ

Sexualni obtezovani k zivotu patri? Jako patri v tom smyslu jako zlocin vubec, nebo tak, ze ho muze kdokoli legitimne provozovat? Takze mam svoleni jakoukoli studentku v tramvaji nebo autobuse placnout po zadku, kdyz se mi bude libit? Tak to budu rad, ja kazdy den potkavam spoustu peknych holek, tak samozrejme rad si zdarma a beztrestne leckde sahnu...

1 0
možnosti
JK

A dáma si pak taky může beztrestně sáhnout.

Asi nějak takhle: http://ytcropper.com/cropped/oQ59f39d0575916

1 0
možnosti
JK

Mě spíš fascinuje, jak se z takové ptákoviny, o které nikdo nikdy nepochyboval, stal najednou takový fenomén.

7 0
možnosti
LM

Ono se nepochybovalo o spoustě věcí. A jsou místa na světě, kde se o nich stále nepochybuje, takže znásilněné ženy se za tento pohřešek fatálně trestají - stejně jako to bývalo u nás. Naštěstí se pochybovalo a tak jsme někde jinde. A pochybuje se dál a věčně se laboruje mezi tím, co je ještě přijatelné a co ne.

1 0
možnosti
JS

Zajemci by si mohli precist prace psychiatra , prof V.Vondracka o masove hysterii. Pripady jako silenstvi jeptisek v Leudonu (knez Grandier), nebo pozdeji treba film "Carodejky ze Salemu".Jedna se o pripady masoveho silenstvi, kdy se nahle vynori dav "obeti", ktere si vzpominaji na udalosti , ktere se staly pouze v jejich sexualnich fantaziich.V pripade hollywoodskeho Weinsteina zase o "umelkyne", ktere svou karieru smerovaly pres jeho postel, coz je v tomto prostredi zcela zname a bezne.

7 0
možnosti
JZ

Coze? Takze sexuani obtezovani je zrovna tak vykonstruovane jako Salemske procesy nebo inkvizice vubec? Takze sexualni obtetovabi je povera?

0 0
možnosti
Foto

A že si na to ty americké herečky vzpomínají po tolika letech? Přitom většina z nich odstartovala svoji kariéru ve filmu přes postel. To neplatilo jen pro Hollywood, ale i pro jiná filmová studia ve světě - třeba i pro náš Barrandov.

1 0
možnosti
SN

:-)....Svět se zbláznil ! R^R^R^V

0 0
možnosti
EK

Tu poslední větu říkejte své dceři, až někam večer půjde!

0 0
možnosti
JK

Přesně pro to autorka pro ty pomalejší zdůrazňuje rozdíl mezi sexuálním násilím a sexuálním obtěžováním.

1 0
možnosti
JR

J10a23n 50R52á96ž

27. 10. 2017 21:24

Poslední větu do kamene vytesatR^

PS. Všiml jsem zajímavosti, ze nejvíc o sexualnim harašení, či o tom, že byly sexualně obtěžovány mluví ženy, u kterých to spíše vypadá, že se tím chlubí. Jinak je to těžko uvěřitelné, že by právě ony u někoho projevily takovou žádostivost , aby je "obtěžoval". Popřípadě někdo zájem v dobrém úmyslu projevil, ovšem spíše se jednalo o akt milosrdenství a byl špatně pochopen;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik