Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Z mého pohledu nemohu souhlasit pouze z hodnocením paní Merkelové, protože je to politička na svém místě a právě Němci si to dobře uvědomují. To je právě ta osobnost po které autorka článku tolik žehrá.

0 0
možnosti
JH

J62a54n 94H50l30e56d53í14k

26. 8. 2014 22:54

pojem vlastenectví a třídu vzdělanců--klasiků- osobností = se komunistům zdařilo vyhubit,  na místo toho nařídili proletářský internacionalizmus a obrovský kult Sovětského Ruska a osobnosti buď otrávili jáchymovským uranem nebo je utloukli pažbami

0 0
možnosti

Adolf Hitler byl velmi charismatický! A věděl to. Stalin byl také osobnost, žádná myš. Mussolini také uměl strhnout davy. A Heydrich, ten by se vám nelíbil? To by byla madam vláda, Mengele by dělal ministra zdravotnictví, prý byl fešák, na té rampě. To jste nám chtěla sdělit, madam?

0 0
možnosti
JH

J15a46n 10H27l24e34d76í33k

26. 8. 2014 22:57

p. Čulík nad všemi jmenovanými kraluje David Rath, jeho vyřídilka je geniální

0 0
možnosti

Tohle je hluboký omyl. Hledáte spasitele. Jako už mnozí mnohokrát v dějinách a většinou to skončilo hodně špatně.

Nepotřebujeme spasitele. Potřebujeme státní systém, aby pracoval úřednicky a efektivně. Aby se tam zavedli postupy z úspěšných korporací. Jde o systém, ne o osobnost.

3 0
možnosti
OP

Posílat do současné politiky osobnosti je jejich poprava, v takové špíně slušný člověk nepřežije. Napřed si vydobuďme jiný styl, a to osobní odpovědnost politika za každé své konání

0 0
možnosti
Foto

Politik je především zloděj a potenciální masový vrah.  Společnost potřebuje osobnosti a přirozenou elitu. Měli by to však být lidé, kteří žijí ctnostným životem hodným následování. Ne tahle sebranka pohádkově placených černých pasažérů.

4 0
možnosti
BM

Máte pravdu. Podívejte se na osmdesátá léta minulého století: Reagan, Thatcherová,Mitterand, Kohl, Gorbačov, Jan Pavel II. Co jméno, to osobnost. Všichni měli charisma a přirozenou autoritu. Dnes je to jenom parta šedých myší....

Anebo je to tím, jak říká kolega Tachovský..

1 1
možnosti
RK

Jestli mi něco chybí ke štěstí, tak to fakt není Führer. Nejlepší politik je ten, který je někde v ústraní a snaží se zbytečně lidem nemotat do života. Jenže takových je málo.

1 1
možnosti
JN

Je to na vás. Tak do toho

1 0
možnosti
JT

Osobnosti jsou. Jen se nechteji spinit politikou.

6 0
možnosti
Foto

Souhlas. A neskutečná škoda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik